Regnskap for bedrifter

Regnskap handler om økonomisk oversikt. Et regnskap er summen av alle økonomiske transaksjoner som en bedrift har bokført i en bestemt periode. Et ryddig regnskap oppnås gjennom løpende regnskapsføring. For en bedrift er det ødeleggende å komme på etterskudd med regnskapet.

IHS Revisjon & Regnskap AS tilbyr våre kunder både enklere regnskapsføring og skreddersydde regnskapstjenester. IHS Revisjon & Regnskap AS fører regnskap for alle typer bedrifter. Vi fører regnskap for små enkeltpersonforetak til større aksjeselskaper. Våre løsninger innen lønn, regnskap og faktura er effektive og konkurransedyktige på pris.

Vi fører regnskap hovedsakelig for kunder i Oslo, Asker og Bærum. Men vi har også kunder fra Bergen, Stavanger og Akershus som vi fører regnskap for.

Kontakt IHS Revisjon & Regnskap AS for mer informasjon om løsninger innen regnskap.

Regnskap for nyetablerte enkeltmannsforetak

For særlig små nyetablerte enkeltpersonforetak er det viktig å ha en autorisert regnskapsfører som hjelper til med regnskapet. Et billig regnskap kan fort bli dyrt. Selv om et enkelpersonforetak klarer å utføre regnskapet selv, må en spørre seg selv om en har tid til det. Dette er særlig tilfelle for nyetablerte enkeltmannsforetak. I tillegg til å føre regnskap skal enn skaffe kunder og levere produkter og tjenester.

Regnskap for aksjeselskap

For aksjeselskap tilbyr vi konkurransedyktige priser på regnskapet. Dette er selvfølgelig regnskap i tråd med faglige krav fra medlemsforeninger og offentlige myndigheter. I tillegg til regnskap utfører vi lovpålagt revisjon, attestasjon av ligningspapirer og andre regnskapstjenester.

Regnskap er forretningskritisk. Derfor tilbyr IHS Revisjon & Regnskap AS følgende regnskapstjenester:


  • Regnskap
  • Lønn
  • Styrerådgivning
  • Fakturering
  • Årsoppgjør
  • Andre regnskapstjenester